fbpx

Vinduer og døre

Her kan du læse om, hvad vi laver af vinduer og døre. Du kan se flotte billeder af vores tidligere projekter. Du kan også skrive til os længere nede på siden.

Frank Hyllested

Hvad laver vi inden for vinduer og døre?

Er du ved at bygge et helt nyt hus, sommerhus eller noget helt tredje, som skal bruge døre eller vinduer? Så har vi alt, du skal bruge!

Frank Hyllested og Silkeborg Glarmester tilbyder nemlig professionelle løsninger indenfor vinduer og døre. Vi tilbyder alle former for glas og løsninger, men vi kommer selvfølgelig også med forslag til, hvad der ville passe perfekt til dit projekt, så det hele bare spiller!

Tag kontakt til Frank på telefon: 28 74 74 44

Hvorfor vælge os?

Erfaring

Frank Hyllested startede i glarmesterfaget for over 35 år siden, og har fulgt med udviklingen lige siden.

Respekt for aftaler

Vi holder hvad vi lover… så enkelt kan det siges. Når vi har lavet en aftale, så kan du være sikker på at vi holder den til tiden!

A-Z

Vi kan klare alle arbejdsgange og processer indenfor enhver opgave, så du er ikke afhængig af andre – og vi sætter en ære i at levere et flot stykke arbejde!

Udtalelser

Frank er helt igennem behagelig at arbejde sammen med, og det er derfor en stor fornøjelse at have projekter sammen. Han er meget pligtopfyldende, grænsende til det perfektionistiske.

Henrik Bruhn

Webdesigner, Komplet Marketing

Frank er tillidsfuld og meget stort ordensmenneske. Han har faglig dygtighed og holder altid aftaler til tiden, den slags sætter jeg stor pris på i min forretning.

Jan Jacobsen

Vognmand, JJ Transport

Kontakt os

Adresse

Anemonevej 17
8600 Silkeborg

Telefon

28 74 74 44

E-mail

kontakt@silkeborgglarmester.dk

Kontaktformular