fbpx

Tømrer i Silkeborg

Her kan du læse om, hvad vi tilbyder af tømrerarbejde. Du kan kigge på et par billeder af vores arbejde. Skriv derefter til os nederst på siden, hvis det er noget for dig.

Frank Hyllested

Hvad laver vi af tømrerarbejde?

Er du en af de mange danskere, som har været så uheldige, at få råd udhæng eller andre bærende dele på dit hus/sommerhus? Så er du kommet til det rette sted. Silkeborg Glarmester tilbyder alt indenfor tømrerarbejde – og alt bliver gjort så professionelt som overhovedet muligt, så dit hus vil fremstå smukt og sikkert i mange år fremover.

Du kan her på siden se et lille udsnit af vores tidligere opgaver, så du får en idé om, hvad vi kan. Det er dog bare en lille del, så tag kontakt til Frank Hyllested i dag, hvor vi tager en snak om det!

Frank kan kontaktes på: 28 74 74 44

Hvorfor vælge os?

Erfaring

Frank Hyllested startede i glarmesterfaget for over 35 år siden, og har fulgt med udviklingen lige siden.

Respekt for aftaler

Vi holder hvad vi lover… så enkelt kan det siges. Når vi har lavet en aftale, så kan du være sikker på at vi holder den til tiden!

A-Z

Vi kan klare alle arbejdsgange og processer indenfor enhver opgave, så du er ikke afhængig af andre – og vi sætter en ære i at levere et flot stykke arbejde!

Udtalelser

Frank er helt igennem behagelig at arbejde sammen med, og det er derfor en stor fornøjelse at have projekter sammen. Han er meget pligtopfyldende, grænsende til det perfektionistiske.

Henrik Bruhn

Webdesigner, Komplet Marketing

Frank er tillidsfuld og meget stort ordensmenneske. Han har faglig dygtighed og holder altid aftaler til tiden, den slags sætter jeg stor pris på i min forretning.

Jan Jacobsen

Vognmand, JJ Transport

Kontakt os

Adresse

Anemonevej 17
8600 Silkeborg

Telefon

28 74 74 44

E-mail

kontakt@silkeborgglarmester.dk

Kontaktformular