fbpx

Om Frank Hyllested

Frank har over 35 års erfaring indenfor håndværkerbranchen, hvor glarmester og tømrerfaget har været det primære branchefelt. Frank Hyllested har også via sine mange år i faget gjort fugearbejdet og solfilm til sine specialer. Frank har stor respekt for indgåede aftaler, faglig stolthed og ekspertise samt dygtige samarbejdspartnere på alle felter, så vi kan klare store og små opgaver og projekter fra A-Z… Det er det, der gør Frank Hyllested og Silkeborg Glarmesterforretning til din oplagte samarbejdspartner.

Frank Hyllested

Fra skoletræt til glarmester

Frank blev udlært glarmester i 1986, og har siden ikke kunne holde sig fra håndværksfaget. Frank Hyllested er idag indehaver af Silkeborg Glarmesterforretning, gift med Tina Hyllested som han har 2 børn sammen med.

Han udtaler selv: “Egentlig vidste jeg ikke rigtigt hvad jeg ville, da jeg var færdig med skolen i starten af firserne… jeg var til gengæld helt klar over hvad jeg ikke ville, for jeg var godt og grundig skoletræt! Jeg ville gerne ud at bruge mine hænder, for det har jeg altid været god til, og jeg fik også topkarakter i sløjd og idræt… de andre karakterer snakker vi ikke om 🙂

Jeg var gode venner med en pige, der var datter til glarmester Mogens Gjerulff. Hun skulle egentlig have været i lære hos sin far, men hun manglede lysten og gnisten… det lød til gengæld lige som noget for mig, så hun fik sin far overtalt til at tage mig i lære istedet, og siden var der ingen af os der fortrød det valg.

I sin fritid er Frank meget aktiv med fodbold og tennis, og formand for Klub 98 og en privat kortklub.

Selvstændig Glarmester

I 2001 startede Frank Hyllested som selvstændig i Silkeborg med Byens Fuge- og Glarmesterforretning, og den voksede sig hurtigt større. Frank fortæller selv: “Vi kom helt op på 10 ansatte, og jeg kunne mærke at alt det administration der fulgte med, var for langt væk fra det jeg egentlig helst villle… nemlig at være ude i marken og bruge mine hænder.”

Han solgte Byens fuge- og Glarmesterforretning til det firma, hvor han i tidernes morgen selv blev udlært, nemlig Gjerulff, og blev så ansat i en overgangsperiode som til at passe kunderne.

I 2016 åbnede han så dørerne op for Silkeborg Glarmesterforretning samtidig med at han bibeholdt det meste fra det gamle koncept, og tilført en gruppe af samarbejdspartnere fra forskellige faggrupper. Samarbejdspartnerne inkluderer murer, tømrer, elektriker, vvs, smed og flere. Det har medført at vi nu er i stand til at tage større projekter og entrepriser ind, dog vil mit primære fokusområde altid være, at sætte den enkelte kunde i centrum, uanset opgavens størrelse.

Hvorfor vælge os?

Erfaring

Frank Hyllested startede i glarmesterfaget for over 35 år siden, og har fulgt med udviklingen lige siden.

Respekt for aftaler

Vi holder hvad vi lover… så enkelt kan det siges. Når vi har lavet en aftale, så kan du være sikker på at vi holder den til tiden!

A-Z

Vi kan klare alle arbejdsgange og processer indenfor enhver opgave, så du er ikke afhængig af andre – og vi sætter en ære i at levere et flot stykke arbejde!

Udtalelser

Frank er helt igennem behagelig at arbejde sammen med, og det er derfor en stor fornøjelse at have projekter sammen. Han er meget pligtopfyldende, grænsende til det perfektionistiske.

Henrik Bruhn

Webdesigner, Komplet Marketing

Frank er tillidsfuld og meget stort ordensmenneske. Han har faglig dygtighed og holder altid aftaler til tiden, den slags sætter jeg stor pris på i min forretning.

Jan Jacobsen

Vognmand, JJ Transport

Kontakt os

Adresse

Anemonevej 17
8600 Silkeborg

Telefon

28 74 74 44

E-mail

kontakt@silkeborgglarmester.dk

Kontaktformular