fbpx

Glarmester

Her kan du se, hvad vi tilbyder af glarmesterservice samt kigge på nogle billeder af vores tidligere projekter.

Frank Hyllested

Hvad laver vi af glarmesterarbejde?

Frank Hyllested og Silkeborg Glarmester tilbyder glarmesterarbejde indenfor alt: badeværelser, døre, kontor, terasser og alt midt imellem. Det er kun dig der sætter grænserne her.

Vi tilbyder alle former for glas/vinduer, men vi kommer selvfølgelig også med et professionelt forslag til, hvad der ville passe helt perfekt til dit projekt.

Frank Hyllested står altid klar med rådgivning og tilbud, samt løsningsforslag og opmåling på din opgave. Ring direkte til ham på: 28 74 74 44

Hvorfor vælge os?

Erfaring

Frank Hyllested startede i glarmesterfaget for over 35 år siden, og har fulgt med udviklingen lige siden.

Respekt for aftaler

Vi holder hvad vi lover… så enkelt kan det siges. Når vi har lavet en aftale, så kan du være sikker på at vi holder den til tiden!

A-Z

Vi kan klare alle arbejdsgange og processer indenfor enhver opgave, så du er ikke afhængig af andre – og vi sætter en ære i at levere et flot stykke arbejde!

Udtalelser

Frank er helt igennem behagelig at arbejde sammen med, og det er derfor en stor fornøjelse at have projekter sammen. Han er meget pligtopfyldende, grænsende til det perfektionistiske.

Henrik Bruhn

Webdesigner, Komplet Marketing

Frank er tillidsfuld og meget stort ordensmenneske. Han har faglig dygtighed og holder altid aftaler til tiden, den slags sætter jeg stor pris på i min forretning.

Jan Jacobsen

Vognmand, JJ Transport

Kontakt os

Adresse

Anemonevej 17
8600 Silkeborg

Telefon

28 74 74 44

E-mail

kontakt@silkeborgglarmester.dk

Kontaktformular